ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ

Ο κ. Δέδες είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή του Δικαίου των επιχειρήσεων και των επενδύσεων στην ελληνική και τη διεθνή έννομη τάξη.

Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, μέλος της Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αντιπρόεδρος του Ελληνοκαζακικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου. Είναι Νομικός Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και της Εταιρείας Επενδύσεων MIRUM HELLAS Α.Ε. Από το 2019 είναι Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Πελοπόννησο με έδρα το Ναύπλιο.

Κατέχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, ένα LLM, μεταπτυχιακό τίτλο στο Αστικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Ματσεράτα στην Ιταλία και έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών BRICS: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει επίσης σπουδάσει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, Ιταλία. Ξένες γλώσσες: ομιλεί την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική, Ισπανική, Ρώσικη γλώσσα.