ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ FOUNDING PARTNER

Ο κ. Δέδες είναι ιδρυτικό μέλος της Δικηγορικής Εταιρείας Δέδες & Συνεργάτες. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή του Δικαίου των επιχειρήσεων και των επενδύσεων στην ελληνική και τη διεθνή δικαιοδοσία/ έννομη τάξη.

Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, μέλος της Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αντιπρόεδρος του Ελληνοκαζακικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου. Έχει διατελέσει ανώτερος νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πείρας του υπηρέτησε ως Νομικός Σύμβουλος στο Επίτιμο Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά και για τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.

Κατέχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, ένα LLM και μεταπτυχιακό τίτλο στο Αστικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Ματσεράτα στην Ιταλία. Έχει επίσης σπουδάσει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, Ιταλία. Ξένες γλώσσες: ομιλεί την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική, Ισπανική, Ρώσικη γλώσσα.