Η εταιρεία μας είναι στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας.

Το διάστημα που διανύουμε είναι κρίσιμο τόσο για τη χώρα μας όσο και για αρκετές ακόμα χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιδρομή του Covid-19 έχει εξαναγκάσει την ελληνική κυβέρνηση να λάβει αυστηρά μέτρα, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των μέτρων πολλές επιχειρήσεις οδηγήθηκαν αναγκαστικά σε αναστολή της λειτουργίας τους. Το επιβληθέν lockdown καθώς και ο κατ’ οίκον περιορισμός είναι οι συνθήκες στις οποίες οφείλουμε να προσαρμοστούμε προκειμένου να προασπίσουμε από την πλευρά μας το κοινό καλό και να συμβάλουμε στο μέτρο που είναι δυνατόν ,όντας υπεύθυνοι πολίτες, στην αποτροπή της διασποράς του ιού.

 Ο περιορισμός στην οικία ωστόσο όσο «επαχθές» μέτρο κι αν φαίνεται για πολλούς συμπολίτες μας δεν είναι η μόνη δυσάρεστη κατάσταση που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν, καθώς πολλοί απ’ αυτούς έχουν έρθει αντιμέτωποι με μια ζοφερότερη πραγματικότητα, την εργασιακή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συμπολίτες μας βρέθηκαν στη δεινή θέση να υποστούν δυσμένειες στο εργασιακό του περιβάλλον, με κυριότερες των οποίων: να μη τους χορηγούνται άδειες ειδικού σκοπού όπως δικαιούνται, να τίθενται παρανόμως σε διαθεσιμότητα ή να αναγκάζονται να λάβουν άδεια άνευ αποδοχών, να έχουν καταγγελθεί οι συμβάσεις εργασίας τους πριν από την ημερομηνία εξαγγελίας της ρήτρας διατήρησης των θέσεων εργασίας, δηλαδή πριν από τη 18η Μαρτίου 2020 και, τέλος, δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι, οι οποίες συνεχίζουν να απασχολούνται σε επιχειρήσεις, ενώ τους έχει επιβληθεί η απαγόρευση της λειτουργίας τους και στις οποίες, μάλιστα, δεν τους χορηγούνται μέσα προστασίας.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε στο πλευρό κάθε πληττόμενου εργαζομένου. Είμαστε εδώ σ’ αυτήν την κρίσιμη και νευραλγική περίοδο, προκειμένου να σταθούμε συναρωγοί στον αγώνα σας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας. Μαζί μπορούμε, αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο, να αξιώσουμε την απάλειψη κάθε αδικίας που έχετε υποστεί, ώστε να επανακτήσετε τα δικαιώματά σας.

Η υγειονομική κρίση την οποία διάγουμε τείνει να καθιερώσει νέες σταθερές, ενώ προτάσσει την αξία της ατομικής ευθύνης ως βασικό εχέγγυο για να μπορέσουμε να εξέλθουμε αλώβητοι. Το γραφείο μας συναποτελείται από έγκριτους νομικούς αλλά και επιστήμονες από άλλα επιστημονικά πεδία, οι οποίοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους και να συνδράμουν σε οποιοδήποτε νομικό ζήτημα σας απασχολήσει. Οι συνεργάτες μας έχουν την κατάρτιση να επιδιώξουν την αποδέσμευσή σας από κάθε δυσμενή κατάσταση και να συνδράμουν στην άρση οποιουδήποτε ανακύπτοντος εμποδίου. Η τρέχουσα ταραχώδης περίοδος σε καμία περίπτωση δεν νοείται να αποτελέσει το «άλλοθι» κανενός εργοδότη στην καταπάτηση του νόμου και, κατ’ επέκταση, των δικαιωμάτων κάθε εργαζομένου.

Η εταιρεία μας είναι στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας, που αγωνίζεται να αντεπεξέλθει στην πρωτόγνωρη ενεστώσα κατάσταση. Στόχος μας να εξέλθουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Η γνώση και η μαχητικότητα είναι τα δικά μας εφόδια στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων σας.